Blue_Smoke

WAAROM?

Wat levert het je op?

 • Omdat je een andere (constructieve) uitlaatklep voor je gedachten en emoties zoekt.
  Door iets te creëren zonder erover na te denken kom je in een andere staat van zijn, waardoor er iets verschuift in je denken en je voelen.  

   

 • Omdat je graag meer overzicht en grip op je leven wilt krijgen.
  Doordat je iets maakt in plaats van er over te praten, plaats je jezelf tijdelijk even buiten jezelf, waardoor je objectiever kunt kijken naar je situatie en wat er zich in jouw gedachten plaatsvindt. Dat geeft overzicht en maakt dingen helder.

   

 • Omdat je meer voldoening in je leven wilt ervaren.
  Er ontstaat een gevoel van voldaanheid wanneer je iets creëert en scheppend bezig bent.
   

 • Omdat je wilt leren hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je gedachten en dus ook op je situatie.
   

 • Omdat je graag wilt leren hoe je oplossingen kunt vinden zonder het gevoel te krijgen dat 'ergens in vastlopen' negatief is.
  Ook in het creatie proces loop je soms vast. Je ontdekt dan hoe bevrijdend het werkt als je een andere richting op kunt gaan zonder dat je van te voren weet hoe het uit zal pakken. Dat opent een wereld van nieuwe mogelijkheden.

   

 • Omdat je meer zelfvertrouwen en meer innerlijke rust zoekt.
  Creatief bezig zijn, intuïtief schilderen, brengt je op een eenvoudige manier in contact met je gevoel, waar geen denken aan te pas komt. Het (her)ontdekken van je eigen creativiteit geeft zelfvertrouwen en brengt rust in jezelf.

   

 • Omdat je het lastig vindt om te ontspannen en slecht slaapt.
  Je krijgt nieuwe inzichten en begrip door hetgeen je maakt, waardoor het piekeren afneemt, waardoor je beter gaat slapen en beter kunt concentreren.
   

 • Omdat je houvast zoekt in een periode van verdriet en het lastig vindt om hier woorden aan te geven.
  Intuïtief schilderen biedt steun en geeft tegelijkertijd focus in tijden van verlies en rouwverwerking. Tijdens de herstelfase van bijvoorbeeld een burn-out of herstel na een ernstige ziekte kan intuïtief schilderen een fijne aanvulling zijn op de reguliere geneeskunst. 

 GRATIS 

kennismakingsgesprek

van 15 minuten