Wandelcoaching
 

Ben jij het ook zat om zoveel binnen te zitten en gefrustreerd door het hoog houden van alle ballen qua werk, gezin, schoolgaande kinderen, online vergaderingen met misschien daar bovenop ook nog mantelzorg of rouw door het verlies van een dierbare?

 

Loop je tegen dingen aan die je graag eens tegen het licht wilt houden en/of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling op een veilige en persoonlijke manier, waarbij je ook nog eens lekker in beweging komt?

In plaats van coaching sessies in mijn praktijk bied ik nu, vanwege Corona,  wandelcoaching sessies in Heerhugowaard en omgeving. Heerlijk wandelen door een landelijke en inspirerende omgeving, terwijl je coaching ontvangt op het thema dat je van te voren, tijdens een telefonische intake, hebt aangegeven.

Natuur
Hiking in Forest

Symboliek in de natuur

De natuur heeft een eigen symboliek en vaak spiegelt het ons ook dingen waar we in het dagelijkse leven tegenaan lopen.  Ik help je graag dit te herkennen, waardoor je anders naar de dingen om je heen en naar jezelf leert kijken, zodat je sterker in je schoenen komt te staan, weer (of meer) plezier en voldoening kunt ervaren, zowel privé als in je werk.  

Voordelen van wandelcoaching op een rij:

  • coaching tijdens wandelen is drempelverlagend; je staat of zit niet tegenover elkaar, maar je loopt naast elkaar. Je kunt je gedachten vrijer laten stromen en het kan je helpen jezelf makkelijker open te stellen, waardoor je uiteindelijk sneller tot de kern kan komen 

  • je bent fysiek in beweging en het buiten zijn, in de frisse lucht, heeft positieve impact op gezondheid, geestelijk en lichamelijk
     

  • de buitenlucht werkt stress verlagend en helpt je om tot rust te komen en dingen makkelijker los te laten

Hoe werkt het?

Zoals je misschien al hebt gelezen op de algemene coaching pagina is er de mogelijk tot een kort gratis kennismakingsgesprek, om te kijken of er een klik is en om af te stemmen of ik de juiste coach voor jouw hulpvraag ben. 

 

Heb je interesse? Klik hier om een gratis bel afspraak aan te vragen. Wanneer blijkt dat er een goede match is, bespreken we verdere voorwaarden en plannen we een telefonisch intake gesprek en een afspraak voor wandelcoaching.
 

Wat heb je nodig?

Goede (wandel)schoenen zijn belangrijk en kleding waarin jij je gemakkelijk voelt. Denk bijvoorbeeld aan een regenjack of een paraplu. Je kunt eventueel een snack en een klein flesje water meenemen voor onderweg. 

Wandelroutes
 

Ik woon aan de rand van Heerhugowaard en ken diverse landelijke wandelroutes. Uiteraard stem ik af op jouw wensen en fysieke conditie (het is geen fitness circuit!) Wandel je liever in de bebouwde kom, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het gaat er vooral om dat er genoeg rust is om je op gemak te voelen en ruimte om persoonlijke dingen te delen.

Wil je eerst meer informatie? Neem gerust contact met me op!