Waar vindt een workshop plaats?

In mijn atelier | op locatie | online


Een één op één workshop kan in mijn atelier aan huis plaatsvinden.

 

Bij ernstige ziekte kan ik bij jou thuis of op locatie (bijvoorbeeld in een zorginstelling) komen (waarbij de anderhalve meter afstand uiteraard kan worden gehandhaafd).

 

Ook is het mogelijk om een online sessie ter organiseren. Bij de online sessie zorg je zelf voor de nodige materialen (je krijgt van mij een lijstje met benodigdheden), die je vooraf kunt aanschaffen bij een hobbywinkel bij jou in de buurt. Verder heb je een computer/laptop nodig met een camera  en het gratis programma Skype of Zoom. 

 

Elke sessie start met een korte kennismaking en uitleg van mijn aanpak. Een sessie duurt ca.  75 minuten en kan eventueel iets uitlopen.

We werken met acrylverf op een linnen doek (30 x 20 cm), alle materialen zijn aanwezig in mijn atelier en bij een online sessie ontvang je van te voren een lijstje met aan te schaffen benodigdheden. 
 
Afhankelijk van de vraag en behoefte van individuele cliënten kunnen er elementen van Mindfulness worden geboden, bijvoorbeeld door middel van een geleide meditatie.

 

Het spelenderwijs ontdekken van je eigen manier van kijken naar dingen. Ervaren hoe je je buiten je comfortzone toch veilig kunt voelen. Begrip krijgen voor je eigen emoties en/of die van je dierbare naaste. Ervaren dat je verdriet er mag zijn en door creatief bezig te zijn ruimte te creëren voor je eigen verwerkingsproces.

Een workshop biedt nieuwe inzichten, handvatten om meer rust te creëren in je dagelijkse leven, een eigen kunstwerk en mogelijk zelfs een nieuwe hobby!

 

Wil je een afspraak maken of heb je meer informatie nodig? Neem dan hier contact op met mij.