Symbolische kunst, geïnspireerd door de Maya astrologie

Symbolic Art, inspired by ancient Maya Astrology


Ongeveer 11 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met de Maya kalender en raakte gefascineerd door de synchroniciteit die ik ontdekte in mijn geboorteprofiel (horoscoop). Het maakte dat ik er meer over wilde leren , ik volgde cursussen en ging zelf op onderzoek uit. Inmiddels werk ik ruim tien jaar met de Maya kalender (workhops, geboorte- en jaarprofielen) en ben nog steeds onder de indruk van de inzichten die de kennis van de oude Maya cultuur en astrologie ons kan bieden in deze tijd.

 

Tijdens een vertaalopdracht van authentieke Maya teksten (Guatamala) leerde ik de zegels op een nog diepere laag kennen en ben ik ze intuïtief gaan schilderen. Het bijzondere is dat als je ze bekijkt er altijd precies een schilderij  uitspringt met een betekenis die inzicht geeft of een bevestiging is van hetgeen je op dat moment meemaakt of ervaart.

 

Deze schilderijen (20 x 20 cm)  zijn individueel te koop , inclusief beschrijving en uitleg. Er is slechts één van elk, dus wil je graag je geboortezegel of zit er een schilderij die iets in je raakt, wees er dan snel bij.  (Niet alle doeken zijn meer beschikbaar.)

 

Deze meeste doeken zijn als kaart (13 x 13 cm) verkrijgbaar op bestelling. Voor meer informatie, neem even contact met mij op.