Welkom in mijn galerie!

De meeste schilderijen in mijn galerie zijn intuïtief (zonder voorbeeld of plan, puur op gevoel) ontstaan, een aantal naar aanleiding van het volgen van een workshop. 

Als je het leuk vindt om te weten hoe ik ooit begonnen ben met schilderen en wat mij beweegt om kunstzinnige begeleiding en coaching te bieden, klik hier.

Alle schilderijen in mijn galerie bestaan uit canvasdoeken gespannen op een houten frame, beschilderd met verschillende lagen acrylverf en ter bescherming afgewerkt met een laag matte en soms glanzende vernis.

Als je het gehele schilderij wilt zien, klik dan op de desbetreffende afbeelding in de galerie hieronder. Daar vind je soms ook een korte omschrijving en de afmetingen van een doek.

 

Naast mijn grotere werk vind ik het ook heerlijk om op kleine doeken te werken. Mijn miniaturen serie kun je hier bekijken! 

 

Schilderen is voor mij een bron van ontspanning en inspiratie. Een heerlijke uitlaatklep die ik je van harte kan aanbevelen en mede een reden dat ik dit ben gaan integreren in mijn werk.

Veel plezier met het rondkijken en als je interesse hebt in het volgen van een workshop stuur me dan een berichtje!

Hartelijke groet,

Margje van der Lei

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon