Exposities 2020

ZOMER EXPOSITIE

Hotel Wymerts, Noard 37, 8711 AB Workum, Friesland
In de zomermaanden, vanaf  19 juli 2020, kun je een selectie van mijn miniaturen serie bezichtigen en aanschaffen bij Hotel Wymerts in het centrum van Workum, tegenover het bekende Jopie Huisman museum.

Ben je in Friesland op vakantie of op doorreis? Dan mag een bezoek aan het kunstenaarsstadje Workum niet ontbreken. Boek een kort verblijf bij Hotel Wymerts, waar je heerlijk kunt loungen in een prachtige tuin en genieten van een heerlijk Tapas menu!

Let op: i.v.m. de Covid-19 omstandigheden is het hotel momenteel alleen toegankelijk voor gasten die er logeren!

Combineer je verblijf met een bezoek aan het authentieke museum van Jopie Huisman (tegenover Hotel Wymerts) en/of een bezoek aan één van de vele stranden in Gaasterland. Een echte aanrader!
 

Blanckerhofweg 13, Alkmaar, Noord Holland
In juli, augustus, september 2020 zijn mijn grotere schilderijen in de ontvangsthal van Hospice Alkmaar op afspraak te bezichtigen. Neem hiervoor even contact met mij op.

 

Schenking aan Hospice Alkmaar

20% van de opbrengst van verkochte schilderijen tijdens deze expositie periode zal worden gedoneerd aan Stichting Exploitatie Hospice Alkmaar.

Viewing by appointment only. Please contact me here.

Blanckerhofweg 13, Alkmaar, Noord Holland

Van januari t/m eind juni  was mijn miniaturen serie te zien in de vitrine kast in de ontvangsthal van hospice Alkmaar. (zie foto's hieronder).

 

De Vijfhoekkunstroute in Haarlem, Noord Holland, the Netherlands

15, 16 en 17 mei 2020 is helaas door de omstandigheden rondom Corona COVID-19 geannuleerd. De online kunstroute vindt u hier.

The annual three day "Vijfhoekkunstroute" in Haarlem has been cancelled due to the Covid-19 circumstances. 

© 2020 by Margje van der Lei