Alle wegen leiden naar je zelf
COACHING
​Coaching kan worden ingezet bij verschillende vragen en in verschillende situaties.
 
 • Heb je het gevoel dat je het overzicht en de controle over je leven kwijt bent?​
   
 • Wil je meer inzicht krijgen in je eigen doen en denken of wil je bepaalde talenten verder ontwikkelen? 

Coaching kan je ook helpen een manier te vinden hoe je je gedachten tot rust kunt brengen of hoe je een positieve focus kunt krijgen zowel privé als in je werk, zodat je weer kunt gaan leven zoals jíj dat wilt. 

Alle wegen leiden (terug) naar jezelf

Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf en dat ben je al!
Toch kan het je zomaar overkomen; je loopt vast door omstandigheden waar je geen invloed op hebt. Bijvoorbeeld door een onverwachte diagnose van een ernstige ziekte, een scheiding, een burn-out of het overlijden van een dierbare. 
Je wilt weer in balans komen, je zoekt meer innerlijke rust, maar loopt (steeds weer) vast in je gedachten en je gevoel. Misschien betrap je jezelf er op dat je dingen denkt of zegt zoals: 'ik ben mezelf niet' of 'is dit nou mijn leven'?
 
Weet dan dat je niet alleen bent met dit soort gedachten en gevoel en dat coaching uitkomst kan bieden. Het enige wat coaching van jou vraagt is dat je zelf actief mee wilt werken om een blijvende verandering te bewerkstelligen in je situatie of in hoe jij je situatie ervaart.
Conceptual image of Heart-shaped Planet
P1020922-2.jpg
Mijn drijfveer

Tijdens de meest turbulente periode in mijn leven (lees hier verder), heb ik ondersteuning gezocht bij een coach. Hierdoor ben ik gegroeid als mens, heb ik inzichten over mijzelf ontvangen die ik zonder hulp niet had kunnen vinden. Het gaf me focus en gronding, ik kwam weer thuis bij mezelf.
Deze ervaringen hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd om me te gaan omscholen en te ontwikkelen als coach. Ik heb diverse jaren een eigen coaching praktijk gehad, met een aanbod van o.a. Mindfulness cursussen, energetisch werk & creatieve workshops.
De afgelopen paar jaar heb ik een break gehad van het coachen en me helemaal op mijn kunstzinnige ontwikkeling gericht. Coaching zit echter in mijn bloed  en ik ben dan ook weer beschikbaar als coach, met als extra aanvulling kunstzinnige begeleiding, o.a. bij trauma- en rouwverwerking en beeldende begeleiding tijdens de laatste (palliatieve) levensfase.     
 
Tenslotte..
Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat het essentieel is dat je een klik voelt met je coach. Zoek daarom net zolang totdat jij een coach hebt gevonden bij wie jij een goed gevoel krijgt, met wie je zou willen samenwerken. Want coaching is niet alleen iets wat je ontvangt, je werkt er zelf ook actief aan mee!
 
Om die reden bied ik je graag een gratis kennismakingsgesprek aan. Het biedt jou de gelegenheid om vragen te stellen en om te kijken of er een klik is. Tegelijkertijd biedt het mij de kans om vast te stellen of ik jou kan helpen met jouw hulpvraag.     
      Mijn coaching aanbod in een notendop:  
 • persoonlijke aandacht
 • continuïteit en flexibiliteit
 • een oplossings- en doelgerichte aanpak
 • ondersteuning & motivatie
 • praktische handvatten
 • reflectievragen na elke sessie

  inclusief o.a.:
  mindfulness technieken
  inzicht in je communicatiestijl
  kunstzinnig aanbod 
Margje.jpg

Graag tot ziens!

 Meer weten? Maak gebruik van een gratis 

kennismakingsgesprek

van 15 minuten