COACHING

Alle wegen leiden (terug) naar jezelf

Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf
Soms loop je vast in het leven door omstandigheden waar je geen invloed op hebt. Bijvoorbeeld door een diagnose van een ernstige ziekte, een scheiding, een burn-out of het overlijden van een dierbare. 
Je wilt weer in balans komen, je zoekt misschien meer innerlijke rust, maar loopt vast in je gedachten en je gevoel. Dan kan coaching uitkomst bieden.
 
Het is daarbij belangrijk dat je een klik voelt met je coach. Zoek daarom net zolang totdat jij het gevoel hebt dat je een 'ja-gevoel' bij een coach hebt. 
Om die reden bied ik je graag een gratis kort kennismakingsgesprek aan om jou de gelegenheid te geven vragen te stellen en om te kijken of je die klikt voelt. Tegelijkertijd biedt dat mij de kans om vast te stellen of ik je kan helpen met jouw hulpvraag. Mocht dit voor welke reden dan ook niet het geval zijn, dan kan ik je eventueel doorverwijzen naar één van mijn collega coaches.  
Informatie over mijn coaching aanbod (individuele sessies en trajecten) volgt binnenkort op deze pagina. Heb je nu een vraag, aarzel niet en neem contact met me op. Ik plan momenteel mijn afspraken in voor oktober en heb nog een paar plaatsen beschikbaar.  

 GRATIS 

kennismakingsgesprek

van 15 minuten

© 2020 by Margje van der Lei