COACHING
​Coaching kan worden ingezet bij verschillende vragen en in verschillende situaties.
 
  • Heb je het gevoel dat je het overzicht en de controle over je leven kwijt bent?
  • Wil je meer inzicht krijgen in je eigen doen en denken of wil je bepaalde talenten verder ontwikkelen? 

Coaching kan je ook helpen een manier te vinden hoe je je gedachten tot rust kunt brengen of hoe je een positieve focus kunt krijgen zowel privé als in je werk, zodat je weer kunt gaan leven zoals jíj dat wilt. 

Alle wegen leiden (terug) naar jezelf

Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf (en dat ben je al!).
Toch kan het je zomaar overkomen; je loopt vast door omstandigheden waar je geen invloed op hebt. Bijvoorbeeld door een onverwachte diagnose van een ernstige ziekte, een scheiding, een burn-out of het overlijden van een dierbare. 
Je wilt weer in balans komen, je zoekt meer innerlijke rust, maar loopt (steeds weer) vast in je gedachten en je gevoel. Misschien betrap je jezelf er op dat je dingen denkt of zegt zoals: 'ik ben mezelf niet' of 'is dit nou mijn leven'? 
Weet dan dat je niet alleen bent met dit soort gedachten en gevoel en dat coaching uitkomst kan bieden. Het enige wat coaching van je vraagt is dat je actief mee wilt werken om een verandering te bewerkstelligen in je situatie en/of in hoe jij je situatie ervaart.
 
Tijdens de meest turbulente periode in mijn leven (meer hierover lees je hier), heb ik ook steun gezocht en ontvangen van een coach. Hierdoor ben ik enorm gegroeid als mens, heb ik inzichten in mijzelf ontvangen die ik zonder hulp niet had kunnen vinden. Het gaf me focus en gronding, ik kwam weer thuis bij mezelf.
 
Mijn ervaringen hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd om me te gaan omscholen en te ontwikkelen als coach en ik heb ruim tien jaar een eigen coaching praktijk gehad, met een aanbod van o.a. Mindfulness cursussen en creatieve workshops. De afgelopen paar jaar heb ik een break gehad van het coachen en me helemaal op mijn kunstzinnige ontwikkeling gericht. Coaching zit echter in mijn bloed  en ik ben sinds kort ben ik weer beschikbaar als coach, met als extra aanvulling kunstzinnige begeleiding, o.a. bij trauma- en rouwverwerking. 
 
Uit ervaring kan ik zeggen dat het super belangrijk is dat je een klik voelt met je coach. Zoek daarom net zolang totdat jij een coach gevonden hebt bij wie jij een goed gevoel krijgt, met wie je zou willen samenwerken. Want coaching is niet alleen iets wat je ontvangt, je werkt er zelf ook actief aan mee.   
 
Om die reden bied ik je graag een gratis kennismakingsgesprek aan. Het biedt jou de gelegenheid om vragen te stellen en om te kijken of er een klik is. Tegelijkertijd biedt het mij de kans om vast te stellen of ik je kan helpen met jouw hulpvraag. 
Voordelen van mijn coaching aanbod op een rij
  • persoonlijke aandacht
  • gericht op jouw hulpvraag 
  • continuïteit en flexibiliteit
  • oordeelvrij, oplossings-- en doelgericht
  • ondersteunend en motiverend
  • praktische handvatten
  • effectief bewustwordingsproces op lange termijn

 

 GRATIS 

kennismakingsgesprek

van 15 minuten

© Copyright 2020 Art by Marlei | Margje van der Lei